Betalende webinars

Expert webinar over een hot topic

Ongeveer 1 keer per maand organiseer ik een webinar rond een hot topic. Ik nodig daarvoor telkens een spreker uit die expert is in dat domein.


Duur = 1u + 30 minuten voor vragenrondje

Locatie = online via Zoom. Je kan live kijken en krijgt ook de replay die je 2 weken kan herbekijken. 

Prijs = 21,99 euro 

Agenda 2024


Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van zodra je een ticket kan kopen voor een webinar? Schrijf je dan hier in op de mailinglijst. 

Webinar op maat

Ik verzorg met veel enthousiasme een levendig webinar op maat van jouw bedrijf.

Neem gerust contact op zodat we samen het thema en de formule kunnen bespreken. 

Prijs op aanvraag. O.a afhankelijk van formule en aantal deelnemers. 


Mogelijke thema's zijn bijvoorbeeld:

  • Van stress naar veerkracht. Webinar op basis van het boek Van stress naar veerkracht. Uitleg over hoe het stress-systeem werkt, waarom stressbeheer zo belangrijk is in onze maatschappij en een aantal concrete tools om aan stressbeheer te doen.
  • Hoogsensitief omgaan met stress. Webinar op basis van het boek Hoogsensitief omgaan met stress. Uitleg over wat hoogsensitiviteit echt is, waarom HSP vatbaarder zijn voor chronische stress en energieverlies, 3 grote sleutels om van hoogsensitiviteit een kracht te maken met een aantal heel concrete tips en tools.
  • Stress- en energiebeheer
  • Verhoog je mentale fitheid
  • Pimp je mindset
  • Boost je energie
  • ...


Bedrijven en verenigingen waarvoor ik al op maat mocht werken zijn o.a. Passion for Work, Bright Plus, Perrigo, Huisman, Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) , Vereniging van Erkende Stress en Burn-out Coaches (VESB), YourCoach, HSP Vlaanderen, Kintu, Studio Snoes, Hoogsensitief groeien, Blijven Ademen.