Masterclass Piekeren de baas ?!

Tegenwoordig hoor ik in mijn praktijk constant van mensen dat ze overprikkeld zijn, een vol hoofd hebben, dat hun hoofd nooit stil staat, dat de kwebbel nooit zwijgt, dat het raast in hun hoofd.


Het is een probleem van deze tijd. De vele prikkels in onze maatschappij, alle ballen die we de lucht moeten in houden en het gebrek aan rust zijn de grote boosdoeners.

Eens je weet hoe dit precies werkt en hoe je daar zelf een impact op kan hebben, kan je eindelijk weer de controle in handen nemen. Dan ben jij weer de baas.


In deze masterclass krijg je inzicht in:

- Wat piekeren - en breder - mentale onrust is

- Wat de oorzaken hiervan zijn

- Waarom hoogsensitieve personen hiervoor meer gevoelig zijn

- Structurele hulpmiddelen om mentale onrust te vermijden

- Hands-on tools om piekeren op het moment zelf te couperen.

Inclusief:

- 1,5 uur aan videomateriaal*

- opgesplitst in handige korte lessen

- op je eigen tempo te bekijken

- levenslang toegang tot deze cursus op het leerplatform

- apart document met de slides die in de video's worden getoond


*Het videomateriaal is afkomstig van de opname van deze masterclass die ik op 4 februari 2023 live online gaf. De inhoud werd opgebouwd op basis van de vragen die de deelnemers vooraf konden doorsturen rond het topic.


Prijs = 49,99 euro.


Nog vragen? severine@centrumdiabolo.be


PS: Volg je de online cursus Tem Je Tijgers dan is deze masterclass een mooie aanvulling. Piekeren komt daarin niet zo specifiek of uitgebreid aan bod. 


Deze masterclass is apart te bestellen maar maakt ook deel uit van de cursus HSP Circle. Bij een lidmaadschap voor de HSP Circle krijg je deze masterclass er dus gratis bij.


De HSP Circle is een veilige en warme (online) plek om met andere HSP te verbinden, highs en lows te delen en elkaar te inspireren.

Dit vonden deelnemers van de masterclass


Deze masterclass drukt je met de neus op de feiten. Ik weet van mezelf dat ik heel vaak pieker. Ik zag de masterclass op Instagram passeren en twijfelde dan ook geen seconde. Omdat ik weet dat Séverine echt goed is in wat ze doet en ze zeker een meerwaarde kan bieden.
Ook al wist ik van mezelf dat ik vaak afdwaalde naar piekergedachten, ik vond het enerzijds toch wel confronterend, vaak vertoeven in de overprikkeling, geen invloed hebben op onze PFC.
Séverine deelt ook haar eigen ervaring en dat gaf mij een geruststellend gevoel van herkenbaarheid.
De cursus is zo opgesteld dat je eerst duidelijkheid krijgt in wat is piekeren. Heel duidelijk en eenvoudig uitgelegd. Maar wat misschien nog belangrijker is wat kan ik daar nu in godsnaam aan gaan doen. Welke verandering kan en wil ik hierin voor mezelf bereiken. De tools die Séverine aanreikt zijn duidelijk en haalbaar voor iedereen. Geen weg meer terug om te zeggen dat is niets voor mij of ik ga dit niet kunnen. Wil je inzicht krijgen in piekeren en weten wat je hieraan zelf kan doen, dan zou ik zeker niet twijfelen!

- Shauni De Smet - verpleegkundige

Fascinerend en zo begrijpelijk uitgelegd

- Anouck Tytgadt -