Hoogsensitief omgaan met stressVerwacht eind oktober 2023.


Je kan nu al pre-orderen. Als je zeker wil zijn van een exemplaar van de 1e druk zou ik hiermee niet te lang wachten :-). 

Esther Bergsma

~ expert hoogsensitiviteit, auteur & oprichter www.hoogsensitief.nl

Ik vind het een informatief boek, met allerlei soorten informatie, die het voor de lezer volgens mij zeer compleet maken. Een fijn boek over een belangrijk thema.

Getuigenissen van de proeflezers


Het boek is prachtig en goed toegankelijk: mooi samengevat wat hoogsensitiviteit is, wat stress doet en hoe je eraan kunt werken bij jezelf. HSP's kunnen er met alle oefeningen ook goed mee aan de slag. Fijn zo'n boek!


Maaike Kruijsen

~ expert hoogsensitiviteit & oprichter kennisplatform www.hspcoachmaaike.nl


"Het is een geweldig boek geworden! Hopelijk kan het zijn weg vinden naar duizenden hoogsensitieve personen!"


Ik vind dat het boek zeer vlot leest en heel toegankelijk is door het gebruik van de metaforen en tal van voorbeelden uit onze leefwereld. Naar mijn mening wordt dit de HSP Bijbel, die elke HSP moet lezen om sterker in het leven te staan.

Stephanie De Bruyne

~ HSP coach


Het is weer een meesterwerk geworden. Het boek leest als een trein en Séverine slaagde er opnieuw in de soms complexe materie heel eenvoudig te verwoorden.

Kristien Taelman

~ zaakvoerder Sea You, HSP coach en psychotherapeut

Vlot leesbaar. Helder. Duidelijk. Een belangrijk boek om eindelijk de puntjes op de i te kunnen zetten m.b.t. hoogsensitiviteit.

Suzanne Keyaerts

~ zaakvoerder Praktijk Psychotherapie, psychotherapeut

"Super boeiend! Alles wat ik tot dusver over HSP opstak, komt hier mooi en echt in de diepte samen."

 

"Zeer compleet."

 

"Het is krachtig! Het leest top en het is menselijk geschreven!"

 

"Zalig om te lezen, zo herkenbaar!"

 

"Wat kan je dit toch goed neerpennen, zodat het duidelijk en leesbaar is voor het grote publiek."

 

"Wat een krachtig boek heb jij geschreven! Het is heel prettig om te lezen, tof geschreven. Veel herkenning voor mij en ik heb weer iets bijgeleerd over mezelf!"

 

"De informatie die in dit boek wordt gebracht voelt als nectar voor mijn hoogsensitieve brein. Mijn intuïtief aanvoelen wordt hier logisch, overzichtelijk, onderbouwd en begrijpelijk verwoord. Dit had ik al heel lang geleden willen lezen…"

 

"Wat een geweldige informatie deel je hier! Dit zal voor velen echt een interessant 'nachtkastboek' worden. Echt TOP hoor!!"

 

"Als mannelijke lezer voel ik mij zeker aangesproken in het boek en is veel herkenbaar in mijn leven."

 

"De structuur/opbouw is heel duidelijk en overzichtelijk."

 

"Je ben een crack in wat je doet en je voelt dit echt in de lectuur !"

 

"Een zeer volledige, goed opgebouwde, onderbouwde en overzichtelijke samenvatting van alles wat ik de afgelopen jaren via allerlei kanalen over hoogsensitiviteit heb bijeengesprokkeld."

 

"Het zal mij (en ik hoop vele andere HSP’s) verder helpen in mijn persoonlijke groei, me nieuwe inzichten geven en mijn hoogsensitiviteit, waar ik jarenlang mee worstelde, de plaats geven die het verdient in deze ‘vernieuwde’ versie van mezelf. Een orchideetje steekt voorzichtig de kop op."


"De inzichten zijn zooo waardevol….Dit wordt de bijbel van de hoogsensitieve mens."

 

"De theorie wordt heel toegankelijk en visueel uitgelegd. Ook zinvol dat het verschil tussen hoogsensitiviteit en overprikkeling zo helder wordt uitgelegd. Echt super. Dit gaat een fantastisch boek zijn!"