Communities

HSP Circle

Een community met en specifiek voor hoogsensitieve personen. Ik krijg er zoveel vraag naar. Daarom heb ik deze eindelijk maar eens opgezet.


Ik hoor vaak van HSP dat ze zich anders voelen, dat ze het gevoel hebben nergens bij te horen, dat anderen hen niet begrijpen, dat ze graag mensen zouden willen ontmoeten die op dezelfde manier naar de wereld kijken.


Om die reden is het behoren tot een community zo heilzaam: een groep van gelijkgestemden waar je (h)erkenning kan vinden voor je struikelblokken, kan uitwisselen over highs en lows, je kwetsbaar mag opstellen, je schaamte kan delen, steun vindt. Het is als een warm deken dat over jou gelegd wordt.

Omdat het niet eenvoudig is om zomaar op straat andere HSP tegen te komen, ben ik gestart met de HSP Circle – een online community speciaal voor HSP.


Een veilige en warme (online) plek om met andere HSP te verbinden, highs en lows te delen en elkaar te inspireren. Jullie kunnen vrij babbelen en afspreken - daar kom ik niet in tussen. Ik zal wel nu en dan een thema aanmaken waarrond jullie met elkaar in gesprek kunnen gaan op het forum. Dit is permanent toegankelijk.


Er zal ook regelmatig een Happy Hour georganiseerd worden. Een uurtje samen via Zoom praten over een topic i.p.v. er over te schrijven. Dit is geen webinar of expert sessie door mij maar een kans om elkaar met video te zien en onderling tips uit te wisselen. Ik ben aanwezig als moderator. Deze sessies worden NIET opgenomen.


Daarnaast is er ook een kennisbank waarop ik een aantal materialen rond hoogsensitiviteit verzamel.

Ik plan ook regelmatig een live online expert webinar rond een hot topic (door mij of door een collega gegeven) of een live online Q&A waarin ik alle vragen beantwoord die je vooraf kan doorsturen. Deze live online Q&A  / webinar wordt opgenomen en in de kennisbank geplaatst waardoor je het onbeperkt kan herbekijken. 


Beide activiteiten (het elkaar online ontmoeten en de webinars) zullen op het leerplatform Thinkific gehost worden. Dat betekent dat je dus GEEN sociale media nodig hebt om aan deze community deel te nemen. Joepie! 


Het gaat hier om een membership (lidmaatschap) voor een jaar. Je abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd maar je kan je abonnement ten allen tijde opzeggen tot 3 dagen voor het vervallen van de vorige periode. Dit doe je door een mail te sturen naar severine@centrumdiabolo.be. Bv bij een abonnement dat telkens vernieuwd wordt op 20 november (de datum dat je het abonnement startte) kan je annuleren tot 17 november van het volgende jaar.


Inclusief:

- Masterclass Piekeren de baas?! (los te koop voor 49,99 euro)

- Masterclass Hoogsensitiviteit - een inleiding (los te koop voor 19,99 euro)

- Masterclass Veerkracht voor empathische vrouwen

- Masterclass Ben je na een burn-out meer gevoelig voor prikkels?

- Webinar hyperventilatie met experte Nicole Smit

- Webinar HSP en relaties met experte Kristien Taelman


Prijs per jaar = 119 euro

Tem Je Tijgers Crew

Als je inschrijft voor de online cursus Tem Je Tijgers krijg je als extraatje toegang tot een online community van gelijkgestemden die ook op het leerplatform gehost wordt. Je hebt dus geen sociale media nodig.


De community is een plek waar je met de andere leden van de TJT crew kan uitwisselen: ervaringen, leuke tips, struikelblokken,... Je kan elkaar motiveren, ondersteunen en samen naar oplossingen zoeken.