Communities

HSP Circle

Als je inschrijft voor de online cursus HSP Circle krijg je als extraatje toegang tot een online community van gelijkgestemden die ook op het leerplatform gehost wordt. Je hebt dus geen sociale media nodig.


De community is een plek waar je met de andere leden van de HSP Circle kan uitwisselen via een forum: ervaringen, leuke tips, struikelblokken,... Je kan elkaar motiveren, ondersteunen en samen naar oplossingen zoeken.


Een community met en specifiek voor hoogsensitieve personen dus.


Ik hoor vaak van HSP dat ze zich anders voelen, dat ze het gevoel hebben nergens bij te horen, dat anderen hen niet begrijpen, dat ze graag mensen zouden willen ontmoeten die op dezelfde manier naar de wereld kijken.


Om die reden is het behoren tot een community zo heilzaam: een groep van gelijkgestemden waar je (h)erkenning kan vinden voor je struikelblokken, kan uitwisselen over highs en lows, je kwetsbaar mag opstellen, je schaamte kan delen, steun vindt. Het is als een warm deken dat over jou gelegd wordt.


Tem Je Tijgers Crew

Als je inschrijft voor de online cursus Tem Je Tijgers krijg je als extraatje toegang tot een online community van gelijkgestemden die ook op het leerplatform gehost wordt. Je hebt dus geen sociale media nodig.


De community is een plek waar je met de andere leden van de TJT crew kan uitwisselen: ervaringen, leuke tips, struikelblokken,... Je kan elkaar motiveren, ondersteunen en samen naar oplossingen zoeken.