Tem Je Tijgers ©

Groepstraject bij de online cursus


Samen gaan we een jaar lang op weg naar een leven met innerlijke rust, energie en plezier door stress te transformeren in veerkracht.


Dit door de combinatie tussen (1) een DIY online cursus (die je dus zelfstandig doorneemt), (2) 10 groepssessies waarin ik vragen over de cursus beantwoord en/of dieper inga op een aantal topics, en (3) een online community.


Je hebt dus toegang tot 3 aparte onderdelen:

  • Tem Je Tijgers - DIY online cursus - formule levenslang*. Hier vind je alles wat je nodig hebt om chronische stress aan te pakken en je veerkracht te vergroten. Het is een uitgebreide cursus bestaande uit video's en een werkboek. Er zijn 9 modules. Voor elke module wordt er een Zoom groepssessie georganiseerd. Ter voorbereiding neem je zelfstandig het materiaal door dat je op deze plek bij de module vindt.
  • Tem Je Tijgers - Groepstraject 2024. Hier vind je alle info over de Zoom groepssesies. Deze sessies worden opgenomen en hier op het leerplatform geplaatst zodat je ze onbeperkt kan herbekijken.
  • Tem Je Tijgers Crew - de community. Dit is een apart platform in de leeromgeving waar je met de andere deelnemers kan uitwisselen. Het is een veilige en warme (online) plek om met gelijkgestemden te verbinden, highs en lows te delen en elkaar te inspireren.


*Je hoeft deze DIY cursus dus niet apart aan te kopen. Heb je deze cursus in het verleden al aangekocht en wil je meedoen met de groepssessies? Dan kan je een upgrade doen. Stuur in dat geval een mail naarseverine@centrumdiabolo.be.

*Standaard krijg je levenslang toegang tot de DIY cursus. Je kan er ook voor kiezen om slechts 1 jaar toegang te nemen en betaalt dan minder.


De deuren gaan open in december. Het aantal plekjes is beperkt. Als je op de wachtlijst staat, word je als eerste op de hoogte gebracht, ben je zeker van een plaatsje en krijg je een early bird korting van 300 euro. 

Het traject gaat van start op donderdag 11 januari.


Wil je graag als eerste op de hoogte gehouden worden van zodra je kan inschrijven? Zet je dan volledig vrijblijvend zonder enige aankoopverplichting op de wachtlijst. Je krijgt dan een mail met alle updates en krijgt de kans om als eerste én met korting in te stappen.