Gratis webinar: In 9 stappen van stress naar rust

Ren jij ook vaak van het één naar het ander als een kop zonder kop? Doe je van alles door elkaar? Weet je niet meer wat je nu weer ging halen? Voel je je als een hamster in een loopradje? Kan je niet stil zitten zonder gek te worden? Gaan je gedachten alle kanten op? Voelt je hoofd zwaar of alsof er watten in zitten? Dan zit je in de rush-modus.


Wil je weten hoe je daar uit geraakt? Dan is dit gratis webinar iets voor jou.


Ik vertel je hoe het komt dat je in de rush-modus zit en geef je een concreet stappenplan om voor jezelf een leven te creëren vol rust, energie en plezier. 


Dit webinar is iets voor jou als je: het gevoel hebt geleefd te worden, je de pedalen wat kwijt bent, je het beu bent om in de ratrace te zitten, je geen innerlijke rust meer kan vinden, ontspannen nog moeilijk lukt, je veel last hebt van lichamelijke klachten. 

Tijdens dit webinar

  • Ontdek je hoe het komt dat je in de rush-modus zit
  • Krijg je zicht op een aantal van de meest voorkomende lichamelijke (bv. spierpijn), emotionele (bv. prikkelbaar) en cognitieve (bv. vergeetachtigheid) symptomen van chronische stress
  • Kom je te weten hoe die klachten ontstaan zijn (en hoe ze dus ook weer kunnen verdwijnen)
  • Maak je kennis met een concreet stappenplan om meer rust te ervaren in je hoofd en je lijf, meer energie te hebben en meer plezier te beleven
  • Krijg je voor elke stap een aantal heel concrete tools waarmee je aan de slag kan
  • Kan je tussendoor en op het einde vragen stellen via de chat

Na dit webinar heb je een beter zicht op de oorzaak van je klachten en weet je wat er nodig is om stress te transformeren naar rust.


Wil je verder aan de slag met de inzichten via een diepgaand veranderingstraject? Dat kan! Ik lanceer tijdens dit webinar de allereerste editie van het Groepstraject Tem Je Tijgers.  

Inschrijven 

De inschrijvingen zijn afgelopen.

Wil je op de hoogte gehouden worden als er een nieuwe editie komt? Zet je naam dan op de mailinglijst via het formulier hieronder.